DOWNLOAD DET NYE SLENDER

Slender: The Arrival

For få måneder siden frigjorde Mark J. Hadley et spil, som ikke minder om noget andet spil, der nogensinde er lavet. Spillet er et survival-horror og er blevet kendt som ”spillet ingen tør spille”.

Da spillet udkom (gratis) var efterspørgslen på spillet enorm. Faktisk så stor at den officielle side gik ned – der var simpelthen for mange, der ville downloade det. Spillet er sidenhen blevet gjort tilgængeligt på andre sider og har skræmt livet af spillere over hele verden.

Men nu er der er nyt spil på vej!
Skaberen af Slender Mark J. Hadley har fornyligt indgået samarbejde med spilvirksomheden  ’Blue Isle Studios’ om at lave en ny og langt bedre udgave af Slender. Der er kun meget få der er klar over at der udkommer et nyt Slenderspil, da skaberne ikke har formodet at skabe omtale på det.

Mark J. Hadley & Blue Isle Studios har ikke udtalt meget omkring det nye slenderspil, men de har offenliggjort et par enkelte billeder derfra. Vi har billederne fra en side, som vi er medlem af – så vi ser helst at I ikke deler billederne – I må dog gerne dele denne side.
I kan dele den via. knappen nederst på siden.

TRYK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I FULD STØRRELSE.

 

Social Share Toolbar