SLENDERMAN MYTEN


Julen nærmer sig og det er på tider at kigge på julegave til familien og veninderne. Jeg haader at skulle kigger flere hundrede steder for at finde nogen gode julegave (og skulle betalt for fragt på så mange forskellige webshops). Jeg har købt en del af mine julegaver på CoolStuff, fordi jeg synes de har et rigtig godt udvalg både til venner og veninder, men også til familien. Desuden elsker jeg den kundeservice er har, bl.a. modtager jeg altid mine varer inden for få dage og desuden har jeg mulighed for at bytte dem eller få pengene tilbage, hvis jeg fortryder mit køb.

Se udvalget af julegaver på CoolStuff ved at klikke her. 

Det smarte er at man kan sortere mellem produkterne, så de passer til den person man kigger efter gave til. Det er super smart. :) Prøv og se om det er noget for dig. :)


Jeg har valgt et lille udpluk af produkter, som du kan glæde din familie, veninder eller kæreste med.

 

 

Slenderman myten er opstået for nyligt, da en person hævdede at have taget et billede af en paranormal skikkelse, kort inden to biler kørte frontalt sammen og dræbte to børn på bagsædet af den ene bil. Fotografen tog billedet med til et forum for paranormale billeder der blev afhold d. 8. Juni 2009, hvor det viste sig at der var flere personer der havde fået et billede af den samme skikkelse.

Slenderman er blevet kendt et menneskeligende væsen, som siges at have et behov for at kidnappe børn og unge. Han siges at fremtræde lige inden et barns forsvinden og lige inden alvorlige ulykker, eller mens ulykke står på. Han fremtræder altid diskret og ude af fokus, hvor den står stirrende, som en mørk silhuet i baggrunden – han synes at foretrække tåge og mørke,  indhyllet i gader eller skovarealer.

Slenderman siges at vælge sit offer tid i forvejen og at han kan gøre sig opmærksom i drømme og fantasi. Flere forældre har fortalt, at deres børn havde mange mareridt med svedeture, om en mand med hvidt ansigt og lange arme. Han holdte dem og kiggede dem lige ind i ansigtet, hvorefter børnene er vågnet.

Paranormale forskere har forsøgt at fange denne skikkelse/Slenderman, men bemærkede at hver gang de kom i nærheden af Slenderman kom de samme lyde. Forskerne har forsøgt at gengive lyden af Slenderman, så man kan høre hvad de mener at have hørt.
HØR LYDEN AF SLENDER HER

            

 

Social Share Toolbar